Namaste! Dobrodošli u kutak za sve ljubitelje indijskih plesova.
Već 4 godine škola bolivud plesa Panna donosi duh Indije na bine širom Srbije i regiona. Sa nama imate priliku da naučite raznovrsne stilove indijskih plesova, od klasičnih, preko folklornih pa sve do modernih i, naravno, našeg omiljenog bolivuda, plesa indijske kinematografije!
Članovi Panna tima su do sada imali prilike da učestvuju na jedinstvenim plesnim radionicama, uče od renomiranih instruktora kako iz Evrope tako i iz Indije, sarađuju sa ambasadama, nastupaju na festivalima i gostuju na televiziji (“Bračni sudija”, “48 sati svadba”, “150 minuta”, “Praktična žena”…). Takođe su kreirali događanja gde su predstavljali razne aspekte indijske kulture, a najveći projekat im je svakako festival “Dragulji Azije” koji prikazuje plesove iz raznih delova azijskog kontinenta.


Osnivač škole i instruktor – Marina Stevanović (više o njoj pronaći ćete ovde)

Upoznajte Indiju, zaplešite bolivud, spojite ples sa glumom, zabavite se i postanite deo Panna tima.
Početna grupa kreće sa radom od septembra. Promo čas je u petak, 22. septembra i besplatan je za sve – sve što treba jeste samo da se prijavite, jer je broj polaznika ograničen. Takođe, bolivud je prigodan ples za sve uzraste i oba pola.

SPECIJALNA AKCIJA: SAMO ZA MUŠKE PLESAČE

Ako se prijavite za promo čas do 15. septembra, dobijate gratis – ples u oktobru besplatno! Zato što znamo da posle mesec dana sa nama ćete obožavati da budete maharadža makar 2 sata nedeljno! 😉 Pozovite nas odmah na 061 626 09 11

Dragulji Azije 3
Vaš prvi čas je uvek besplatan, a kako nam je uskoro proslava 5. rođendana, u toku su razne akcije i promocije…kao što je nagradna igra u kojoj možete da osvojite besplatan mesec plesa sa nama!
Za više informacija pišite nam na [email protected] ili nas pozovite na 061 626 09 11

UPIS u početnu grupu – 5. sezona