Upoznajte BOLIVUD i raznovrsne plesove Indije sa nama.
Nova početna grupa će početi sa radom 21. oktobra, a do tada sakupljamo vaše prijave, odgovaramo na pitanja o plesu i jedva čekamo da vas upoznamo!

Promo (beslatni) čas će biti 21. oktobra (nedelja) od 13-15h,  a ako želite i pre toga da nas vidite uživo, obavezno posetite naš festival “Dragulji Azije” koji će biti biti vikend pre, 12-14. oktobra.

Ovo je bitna vest jer KO DONESE ULAZNICU SA NAŠEG FESTIVALA – DOBIJA GRATIS ČAS!

Prvi čas je uvek besplatan a imamo i AKCIJU koja neprekidno traje: svi MUŠKI ljubitelji plesa imaju gratis ceo mesec plesa!!!
upis, muškarci
POGODNO ZA SVE UZRASTE I OBA POLA, A PRETHODNO PLESNO ISKUSTVO NIJE NEOPHODNO! :)

Panna plesni tim, na čelu sa Marinom Stevanović, postoji već 6 godina (rođendan nam je početkom oktobra :) ) i iza sebe ima mnoge nastupe na festivalima širom regiona, gostovanja u televizijskim emisijama (“48 sati svadba”, “Bračni sudija”, “150 minuta”, “Praktična žena”), a već 5 godina za redom su domaćini jedinstvenog internacionalnog festivala “Dragulji Azije”.
Iako je bolivud, ples indijske kinematografije, stil koji najviše izučavamo, nudimo još klasične, folklorne i moderne stilove poreklom iz Indije.
Bilo da želite da nastupate ili samo da se opustite 2 sata nedeljno uz melodije Indije – dođite da probu i zaljubićete se u magiju bolivuda!

Pišite nam, prijavite se za promo čas ili saznajte više o festivalu. Postanite deo Panna tima!

[email protected]

Upis u početnu grupu je u toku!