Četvrti po redu festival azijskih plesova je u planu za 14-16. oktobar 2016.

Kao i prethodnih godina, Beograd će biti tačka okupljanja plesača iz regiona koji će prikazati plesne stilove azijskog kontinenta. Iako je akcenat festivala na plesu – i koncertu plesova koji će se odražti u subotu, 15.10. – ove godine smo rešili i da posvetimo jedno veče muzici i ritmovima azijskog kontinenta, pa će petak, 14.10., doneti pravo osveženje za ljubitelje melodija Azije. Više o ove dve večeri tokom septembra…

Tradicija koja se nastavlja od prve godine festivala su plesne radionice. Ove godine će radionice držati plesni tandem iz Slovenije – Jana Mankoč, koju publika festivala već dobro poznaje i željno iščekuje, i Nataša Kočar, koja po prvi put gostuje u Beogradu a oduševiće vas!

Jana Mankoč će održati 3 radionice – bollywood, bellywood i odissi. Više o Jani i njenim radionicama možete pročitati ovde.

Nataša Kočar će održati 2 radionice – kathak i egipatski ples sa štapom – kao i jedno predavanje o činelicama. Više o Nataši, njenim radionicama i predavanju možete pronaći ovde.

nove cenePrijave za radionice su u toku i trajaće do 10. oktobra.

Za prijave, dogovore o načinu uplate ili dodatna pitanja, pišite nam na [email protected]