Vreme je za novu početnu grupu! Kako nam se na proleće i leto bliži dosta nastupa, čak i oni koji sada tek upoznaju plesove Inidje, a zavole ih i vredno vežbaju, imaće prilike da nam se pridruže na bini. A pitate se kako tako brzo? Zato što plešemo razne stilove, te iako je za neke potrebno vreme da se izvedu, neki su savršeni za početke na plesnoj sceni.

Zato, ne oklevajte, pridružite se Panna timu već od nedelje, 2. februara, ili neke naredne nedelje. Prvi čas je uvek besplatan, a za sve dodatne informacije nam slobodno pišite na [email protected].

A kakva će biti 2020. se već vidi po količini plesa, nastupa i zabave tokom decembra i januara! Naime, u decembru smo bili deo IWC Bazara, kao i nekoliko prethodnih godina. Pored štandova prepunih mirisa, ukusa i predmeta iz zemalja širom sveta, i rame uz rame sa kolegama iz plesnog sveta, naš tim je doneo malo duha Indije na ovo humanitarno dešavanje. Zatim, bile smo deo jedne korporativne tematske žurke. A bile smo gošće i divnih “Magičnih večeri” – kulturnom događaju koji jednom mesečno okuplja različite umetnosti i umetnike. Ovo nam nije prvi put da smo deo te magije, a opet smo gostovale i u januaru, jer je taj put prosto bilo neizostavno, budući da je celo veče bilo inspirisano Indijom. A u Novoj godini smo nastavile još lepih saradnji. Ponovo smo plesale uz Udruženje Šiljkan, ovaj put u Božidarcu, kao deo humanitarne akcije, dok smo kraj meseca krunisale proslavom Dana republike Indije, i na poziv Ambasade, ulepšale proslavu u Metropolu.

Uskoro ćemo pokrenuti jednu zanimljivu aukciju; informacije za naš festival, Dragulje Azije 8, već polako otkrivamo; očekuje nas još nastupa i novih koreografija koje su u pripremi, a otvaramo i vrata škole za sve koji bi želeli da nam se pridruže i upoznaju magični svet indijskih plesova!

Početna grupa i plesni ulazak u 2020. godinu