Škola indijskih plesova Panna vas poziva da dve nedelje za redom provedete upoznajući Indiju!

8. mart, 12-15h, Urban Dance Studio, Milentija Popovića 1 (kod Hajata)
Ovaj dan posvećen damama smo rešile da proslavimo u našem duhu. Kako se u Indiji slavi ženska lepota, rešile smo da pružimo priliku svima damama koje dođu da se osete kao zvezda bolivudskih filmova!
12.15 – 14.30 Photo session
Obucite se u elegantni sari ili prelepe bolivud kostime, koje ćemo mi doneti, i BUDITE FOTO MODEL! Profesionalna fotosesija će trajati 15 minuta po osobi, a same možete da izaberete slike koje želite da se obrade u fotošopu i budu zauvek lepa uspomena. Cena po obrađenoj fotografiji je 100 dinara.
Napomena – ako nam dozvoli vreme, slikanje se može obaviti i na otvorenom, ispred sale.
13-13.45 Radionica mudri
Mudre su pokreti ruku koji nose značenje i često se koriste u indijskim plesovima. Naučite kako da ih koristite i prepoznate. Sledeći put kada budete gledale neki bolivudski blokbaster, bićete oduševljene koliko bolje razumete pesmu!
Cena po osobi je 500 dinara, prijave su neophodne na [email protected]
Napomena – prethodno plesno iskustvo nije potrebno. Mudre možemo da učimo sedeći, a od same grupe zavisi da li želi pred kraj radionice i malo da zapleše uz bolivud muziku.
12-15h Prodaja stvari
Naša škola je nedavno pokrenula aukciju a sav novac koji prikupimo ide na put u Atinu, gde se krajem juna održava jedan od samo 4 evropska festivala indijskih plesova. Aukcija je do sada bila samo na facebook-u, ali samo za ovu priliku smo čuvale zanimljive predmete, nakit i odeću u indijskom duhu, a sve možete na licu mesta da kupite.

desi sundays 2

15. mart, 18-21h, kafić Tuluz Lotrek, Resavska 24
Da li ste ikada pili piće i ćaskali sa prijateljima dok je u pozadini išla indijska muzika? Ili još bolje – da li ste zaplesali u klubu uz nekih bolivud hit? Sada ćete imati priliku! Nastupi plesačica naše škole će vam prikazati raznovrsnost plesova iz ove zemlje, imaćemo i goste koji će doprineti atmosferi, a pokazaćemo i prisutnima nekoliko pokreta, pa da se zajedno zabavimo uz te zabavne ritmove!
Ulaz je slobodan, a možete i unapred rezervisati sto

Desi Sundays