S početkom septembra počinje i nova plesna sezona. Doduše, mi smo, kao i mnogih prethodnih godina, imali probe i tokom leta, no sada krećemo punom parom!

Prvi čas nove početne grupe biće u nedelju, 20. septembra, a do tada prikupljamo prijave jer je broj polaznika ograničen.

Odlučili smo da ne održimo naš festival “Dragulji Azije” ove godine. Dugo smo vagali opcije i koliko god nam bilo krivo da prekinemo tradiciju dugu 7 godina, ipak je zdravlje na prvom mestu. Ali, ipak nećemo skroz zapostaviti naš omiljeni plesni oktobar – tokom tog meseca ćemo puštati snimke sa prethodnih festivala na našim zvaničnim facebook stranicama škole (Panna Indian dances Belgrade) i festivala (Jewels of Asia), a naš Open stage će ove godine imati svoje prvo digitalno izdanje. Tako smo uputili poziv svim plesačima indijskih stilova sa kojima smo do sada sarađivali, kao i nekima sa kojima još nismo imali prilike a voleli bismo, da nam pošalju svoje snimke koje ćemo objediniti u jedan ili čak 2 večernja koncerta. I njih ćete takođe moći da vidite na fejsbuku, te nas pronađite tamo još danas.

Panna tim će u oktobru proslaviti i svoj 8. rođendan. Ali pre te proslave, volimo da obeležimo sezonu koja je za nama – kako drugačije nego poklonima! Prošle godine su to bile figurice slonića za sreću,  koje je svaka plesačica dobila. Ove godine poklone je dizajnirala upravo jedna od Panna devojaka – svakoj članici tima, pa i sebi, je kreirala fenomenalnu torbu, koju krasi naš logo. I pre nego što nas uopšte i pitate – da, može i bilo koji dizajn koji vi zamislite i puno puno više, tako da odmah ukucajte Deyana design u pretragu.

panna ceger 2 panna ceger 3

Aukcija koju smo pokrenuli na fejsbuku je opet aktivna, a nudimo nove ture zanimljivih knjiga, indijskih predmeta i nakita. A iako ova plesna sezona možda neće imati toliko nastupa kao prethodne, i dalje vredno spremamo nove koreografije, novi kostimi su uskoro tu, a mi redovno plešemo, vežbamo i družimo se.

8. sezona: upis u početnu grupu i ostale novosti