Oktobar je naš omiljen mesec!

5. oktobra je Panna tim napunio 8 godina! Iza sebe imamo dosta nastupa, gostovanja, turneja, saradnji i naš internacionalni festival, no iznad svega – to su godine i godine druženja, učenja i plesa. Uživanje je kada imate ceo tim koji sa vama deli vašu strast!

Upravo za one koji bi da osete koliko ples ispuni život, upis u početnu grupu je i dalje otvoren tokom oktobra. Pišite nam i upoznajte plesove Indije, prvi čas je uvek besplatan.

A ako biste radije da uživate u plesu iz publike, evo sjajne prilike! Počev od polovine oktobra, 4 subote za redom ćemo puštati po neki plesni show na zvaničnim stranicama naše škole (Panna Indian dances Belgrade) i festivala (Jewels of Asia).

digital promo 2

17. 10. Open stage je deo našeg festivala koji postoji 3 godine. Iako ove godine nemamo festival uživo, dobra strana toga je što uz digitalnu varijantu možemo da napravimo globalni show posvećen svim stilovima indijskog plesa. Pored solo koreografija i dueta koji su pripremile Panna plesačice, biće tu snimci plesača iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Grčke… ali i Indije, Amerike, El Salvadora i još mnogih drugih zemalja.

 

24.10. Ako niste mogli da pogledate naš prošlogodišnji Gala show, ili jeste ali biste voleli opet – eto prilike! Skoro 2 sata raznovrsnih plesova Azije koji izvode trupe iz regiona, uključujući i 2 nove, koje su imale premijeru baš to veče – trupa “Alwatan” pod okriljem ambasade Palestine i “Marilag dancers” koja izvodi plesove Filipina.

31.10. Kako najčešće plešemo kao trupa, Open stage je prilika da Panna plesačice iskorače samostalno kao umetnici i pokažu svoje omiljene plesove Indije. Tokom godina, one su stvorile sjajne koreografije, koje smo sada sakupili na jednom mestu.

7.11. Iako je nastupa Panna tima bilo poprilično tokom 8 godina, izdvojili smo nastupe sa Gala večeri našeg festivala, kao i neke koreografije koje smo izveli premijerno na drugim festivalima. Pogledajte kako smo sazrevali kao trupa, a i koliko raznovrsnih plesova imamo na repertoaru.

Plesna programska šema – na facebook-u