Proleće je savršeno vreme da upoznate Indiju! Proslavimo Holi, festival boja i proleća, uz zabavu, ples i fenomenalne kostime koji će vas pretvoriti u bolivudske zvezde! Događaj je pogodan podjednako i za dame i gospodu, kao i za sve uzraste – dokle god ste mladi duhom!
Nudimo vam fotosesiju i/ili plesnu radionicu, a članovi Panna plesnog tima će rado odgovoriti na sva vaša pitanja o Indiji, pomoći vam da izaberete najbolji outfit za slikanje, naučiti vas da napišete svoje ime na hindiju i učiniti ovaj trenutak nezaboravnim!
Zbog toga što želimo da za svakoga imamo dovoljno vremena, prijave su obavezne pa nam pišite na mejl [email protected] ili nas pronađite na instagramu.
* Fotosesija
Zamislite koliko bi bilo neobično da vidite sebe poput bolivud zvezde? Mi donosimo kostime i nakit, vaše je samo da dođete nasmejani i raspoloženi za slikanje. Za samo 300 dinara dobijate 15 minuta fotkanja profesionalnim aparatom, a zatim birate 3 slike koje želite da budu obrađene i poslate mejlom. Svakako, ako ne možete da se odlučite samo za 3, uvek možete da doplatite za još, a cena svake dodatne je 1088321338_2743855539206422_4737107271153090560_n0 dinara!
Zakazivanje termin (tačnije vaših 15 minuta) je obavezno.
I to nije sve – svima koji zakažu fotkanje DARUJEMO BESPLATNU RADIONICU, a više o njoj sledi u nastavku teksta.
** Plesna radionica
Bangra je folklorni stil iz oblasti Pandžab koji plešu i žene i muškarci. Ritam je zabavan i zaran, te se spremite na sat vremena dobre rekreacije i smeha! Ako želite samo ples, cena radionice je 300 dinara, a traje od 13 do 14h. Prijave su obavezne jer je broj plesača ograničen kako bi svi imali dovoljno prostora.
Čekamo vas 27. marta da zajedno provedemo nezaboravno nedeljno prepodne. A ako vam se svidi druženje i ples sa nama – već od naredne nedelje, 3. aprila,  možete da nam se pridružite u sali, jer prolećna početna grupa kreće sa radom!!!
bhangra-cover-(wikimedia)-1634646199
Holi Sunday – fotosesija i plesna radionica 27. marta