Ove godine naš festival “Dragulji Azije” slavi 5. godinu postojanja i tim povodom vam donosi 5 indijskih stilova koje retko imate prilike da naučite kod nas!

U pitanju su klasični plesovi baratanatjam (Bharatanatyam), odisi (Odissi) i katak (Kathak), poluklasični muđra (Mujra) ples i modernu fuziju – trajbl sa elementima indijskih plesova (Indian Tribal) i sve radionice će se održati u subotu i nedelju prepodne, 18. i 19. novembra.

Gostujuće instruktorke ove godine su Jana Mankoč iz Slovenije i Katja Toševa iz Bugarske – obe sjajni koreografi i predavači, sa dugim plesnim iskustvom i mnogo znanja koje žele da podele sa vama.

Kao i uvek, imamo popuste za najbrže. UKOLIKO PLATITE 50% IZNOSA DO KRAJA JUNA, cene su sledeće:
• 20e za 1 radionicu
• 40e za 2 rad.
• 60e za 3 rad.
• 75e za 4 rad. (+ Open stage free pass)
• 90e za svih 5 radionica (+ Open stage free pass + 1 karta za koncert Dragulji Azije)


A za šta se dobija “free pass”? Naime, po prvi put u Srbiji i regionu vam nudimo “Open stage” u indijskom stilu, u petak, 17. novembra. To veče nije osmišljeno kao takmičenje, već druženje plesača koji neguju indijske plesne stilove.  Za plesače koji tek počinju svoje karijere, ovo će biti vredno iskustvo jer će vam gostujuće instruktorke, Jana i Katja, pružiti neke smernice i savete. Nastupi mogu biti solo, u pari ili u grupi. Svi indijski stilovi – klasični, folklorni ili moderni (uključujući i fuzije) – su podjednako dobrodošli. Oni koji se prijave za 4 ili 5 radionica automatski dobijaju mogućnost da nastupaju najviše 3 puta te večeri. Za 3 prijavljene radionice, možete nastupati samo jedanput (ili više, uz doplatu od 5e). Ako se prijavite na 1 ili 2 radionice, a želite da učestvujete na “open stage-u”, neophodna je doplata od 5e. Čak i ako se ne prijavite na radionice, i dalje možete zaplesati u petak uveče!

Za prijave i dodatna pitanja, slobodno nam pišite na [email protected]

Plesne radionice festivala “Dragulji Azije”