Presrećni smo što možemo da vam predstavimo 2 nova projekta!

Nedavno se u Beograd preselila Hiromis, koja je odmah po dolasku stupila u kontakt sa nama. I sada Panna tim ima novog saradnika!

Hiromis Rosa Martinez (poznata kao i Hari Priya) dolazi sa Kube. Tamo je izučavala mnoštvo plesova, a između ostalog i stekla licencu za Zumba trenera. No, tražeći ples kome će se u potpunosti posvetiti, otkrila je Odissi, klasični ples Indije. Odlučno se uputila tamo kako bi studirala Odissi kod nadaleko poznate Madumite Raut. Budući da se trajno doselila u Beograd, želi da podeli svoje znanje.

Odissi časovi se održavaju svake nedelje u terminu od 10-12h. Grupa je već krenula sa radom, a svakako im se možete pridružiti.Zumba 2

Zumba časovi počinju sa promo (besplatnom) demonstracijom u subotu, 6. aprila u 10h, dok će nakon toga termini biti ponedeljkom i sredom od 17 do 18h, počev od 8. aprila. Ono što ih u potpunosti čini jedinstvenim jeste spoj plesova sa Kube (poput rumbe i mamba) sa indijskim uticajem, uz mnoštvo pokreta iz sambe, kizombe, merenge, kubie, baćate, ali i hip hopa, afro stilova i orijentalnog plesa.

Svi časovi će se održavati u istoj sali gde i Panna tim već godinama pleše – Urban Dance Studio, Milentija Popovića 1 (kod Hajata).

Neophodno je da se unapred prijavite za čas, te kontaktirajte Hiromis na [email protected] ili na 061 611 35 89.

NOVO – Odissi časovi i Zumba sa daškom Indije