Ako nam je išta dobro donela prošla godina, jeste što smo naučili šta sve može i on line… Tako da sada imamo 2 upisa u početnu februarsku grupu!
Za one koji bi želeli druženje i ples uživo, Panna tim vas poziva da nam se pridružite na nedeljnim probama. Grupa će krenuti sa radom od februara, a prijave su obavezne jer je broj polaznika ograničen kako bismo poštovali sve mere predostrožnosti.
A sada imaju opciju da plešu sa nama i svi koji nisu iz Beograda!!! Jednu on line grupu iz raznih gradova Srbije već imamo, a sada pokrećemo i drugu! Uvideli smo da je i te kako moguće započeti s plesom čak i “na daljinu”. I ima svoje prednosti – termini se određuju u dogovoru sa svim polaznicima grupe, ne morate da se mučite s prevozom i vremenskim uslovima da biste stigli na čas a i nismo vremenski ograničeni u minut kao što smo u sali ako je termin nakon nas zakupljen.
Prijave za obe grupe su obavezne jer želimo da su nam grupe male pa da se svakome lepo posvetimo, upoznamo i učinimo sve da zavolite plesova Indije podjednako kao i mi!
Upisi u nove grupe – on line i uživo