Tokom leta smo priveli 8. sezonu kraju… Bila je puna izazova, jer smo zbog pandemije bili sprečeni da provodimo vreme zajedno onako kako smo navikli. Ne samo što nije bilo nastupa, već nam je i početna grupa bila podeljena na polaznike koji su vežbali u sali i one koji su imali online časove, od kojih je nekoliko njih izvan Beograda. Ali, simbolično, kraj sezone je doneo mini pobedu za naš tim na ovom situacijom – početnici iz obe grupe su se po prvi put uživo upoznali i zaplesali. Tog sunčanog letnjeg dana smo snimili 2 koreografije a zatim nastavili druženje i okupili stare i nove članove iz 4 različita grada!

5. oktobra je Panna tim proslavio 9. rođendan! Spremni smo za novu sezonu, tu su nove koreografije, novi kostimi koji su spremni za nastupe i još pregršt ideja na kojima ćemo da radimo u plesnoj sali. I dalje paralelno imamo 2 grupe, uživo nedeljom i online grupu radnim danima, a poziv da se svi zainteresovani pridruže je stalno otvoren.

Podsećamo, možete nas naći na društvenom mrežama, saznati više o nama i kontaktirati nas. Ili jednostavno poslati podršku i po koji lajk.

you tube: Marina Panna

Facebook page: Panna School of Indian dances Belgrade

Instagram: panna_indijski_ples

Postanite deo Panna tima i unesite melodije Indije u svakodnevicu!

Panna tim ulazi u 9. sezonu